Menu Luk

Man kan kun blive i godt humør…

af at se den velkomst, man får ved indkørslen til Lille Strandgård (se vedhæftede filer). Kunstneren bag værkerne er Birgit Bryde på Markvej.

Pinsen står for døren. Forhåbentlig med masser af sol over smukke Femø. Den nye badebro stilles op af leverandøren den 1. juni. Man er velkommen til at kigge på. Og måske kan nogle få have mulighed for at give en hånd med. Badebroen forventes opstillet om formiddagen.

Det betyder dog ikke, at vi ikke skal mødes pinselørdag den 8. juni som vanligt. Denne ene gang uden arbejdsindsats. Fra kl. 11 vil der være øl, vand og en bitter – som altid. Vi håber at mange møder op til en hyggelig besigtigelse af den nye badebro, og samvær.

Senere i juni er det Sankt Hans. Årets arrangement med fællesspisning, båltale og bål finder i år sted på havnen. Med båltale fra en af vore egne fra Lille Strandgård.

Den 6. juli er det turismens dag. Her vil der vanen tro være mulighed for at kigge indenfor i mange hjem på Femø, og mulighed for gode oplevelser og masser af aktiviteter. I Lille Strandgård håber vi, at alt præsenterer sig fint og kan kun opfordre til at gøre en indsats med at trimme græs, også på rabatterne udenfor egen grund. Der plejer at komme rigtig mange turister til øen, og det vil være dejligt, hvis de forlader øen med de fineste indtryk.

Til sidst et suk: færgesejladsen har den senere tid været meget ustabil og præget af særplaner med begrænsninger. Men om en uges tid har alle tre færger til vores øer været på årligt eftersyn, og så skulle der gerne være mere stabil sejlads. Lollands borgmester har udtalt, at der i kommende budgetter skal afsættes midler til leje af reservefærge. Det kan vi glæde os til.

Jeg har tidligere udsendt materiale til pladsreservering på færgen “under jazzen”. Husk fristen den 14. juni.

De bedste hilsener
fra bestyrelsen