Menu Luk

Invitation til indvielsen af den nye badebro

Nu er vores nye badebro sat op (se vedhæftede foto). Det fotoet ikke viser, er det lille gelænder yderst ved trappen, og så den surprise på det yderste brofag, I vil få at se på dagen.

Som skrevet ud tidligere mødes vi på lørdag ved badebroen kl. 11, hvor vi har valgt at lave en ”rigtig indvielse” med snoreklipning og bagefter lidt at drikke for både børn og voksne.

Vi har også valgt at invitere Femøs beboere, til markering af samhørighed og det gode naboskab. Beboerforeningens formand har været lynhurtig, og allerede skrevet ud om det. Se nedenfor. Som han skriver, må vi gerne alle være påklædte. I det mindst med badetøj.

Vi håber at se mange af jer


Kære alle
(Pinse-) lørdag 8. juni kl. 11:00 indvier Grundejerforeningen Lille Strandgaard deres nye flotte badebro ved Østerstranden, hvor den gamler badebro også lå. Grundejerforeningen inviterer alle Femø-beboere og gæster til at deltage i indvielsen, som de har bedt mig om at sende til jer alle.

Kom og ønsk tillykke og se og prøv den flotte nye bro live. Amatørfotoet ovenfor yder den ikke retfærdighed. Der bliver også lidt udskænkning til fejringen. Påklædning – gerne badetøj!

Se mere om indvielsen på tavlerne og på Femøs facebookside.

Med venlig hilsen

Ulrik Andreasen
Formand Femø Beboerforening