Menu Luk

Femø Beboerforening

Bestyrelsen holdt møde i søndags, hvor vi besluttede at udsende nedenstående, som vi håber I tager godt imod:

Bliv medlem af Femø Beboerforening

På den nylige generalforsamling i Femø Beboerforening blev det klart, at foreningens økonomi er meget stram, bl.a. på grund af store udgifter til ekstraordinær vedligeholdelse og installation af solceller på Det gule Magasin på havnen.

Vi har alle en interesse i en stærk beboerforening. Af mange grunde. Foreningen er øens stemme over Lolland Kommune, bl.a. når det gælder velfungerende færgefart med rimelige billetpriser. Og i Ø-kontaktudvalget hvor øerne arbejder for at fremme fælles interesser og vilkår. Og helt basalt for at fremme kvaliteten af at bo på Femø, både som fastboende og som fritidshusejer. Uden Beboerforeningen og ”Talerøret” ville livet på øen være uden sammenhæng og uden mange initiativer.

Vi ved, at mange af jer allerede er medlem af Beboerforeningen. Det er godt. For de der ikke allerede er tilknyttet vil bestyrelsen opfordre til at støtte, gerne ved indmeldelse, eller evt. gennem et støttebeløb. Medlemskab koster 200 kr. årligt, som kan indbetales på konto 5359 0244817 i Arbejderenes Landsbank. Hvis man derudover vil abonnere på ”Talerøret” og få det tilsendt, og evt. støtte med det fadderskab til ”Talerøret”, så koster det lidt mere. Men det er interessant at følge med i, hvad der foregår på den lille ø. Og bidrage til at holde den ”oven vande.